Some Of The Transformation Works at
St. Giles Hospice
Some Of The Transformation Works at
St. Giles Hospice
Before
After
Local Newspaper article
Tarmac Toppave making
a delivery of materials
Brett Landscaping Installers
Newsletter Article
Article By The Staffordshire Newsletter
Tim chose this project as a special way to say thank you to everyone at St. Giles Hospice for the care his father received during his stay .

The renovations of the gardens of the site at whittington
consisted of linking two gardens together with pathways extending the patio areas and generally making the area more accessible for patients and visitors.

Previously you would have to walk through the building to get from one garden to the other, Once the work was completed it is now possible to access both from outside.